Kommentare til Hjemmelavet rødkål

se opskriften her

Nina Larsen   -  2023-12-20 12:22:50
Jeg kommer 2 mad æbler i det smager så godt. Jeg kommer ikke løg i Rigtig god jul til alle 🧑🏼‍🎄🎅🎄❤️

Linda i Canada  -  2021-12-21 22:15:19
Gitte, det er en anden opskrift i videoen. Det kan mand se fordi der er ingen fedtstof og der er løg i.

Marie  -  2021-12-11 20:10:37
Super opskrift - perfekt sødme, og bare så nemt :) Mange tak for den :)

Gitte  -  2021-11-14 09:18:02
I opskriften står der 1 dl. Eddike og i videoen siger han 4 dl. Eddike hvad er det rigtige mål?.

Ronni N.   -  2021-11-08 12:51:33
Nem og lækker rødkål uden noget Københavneri her :-) Bruger æblecidereddike I stedet for almindelig eddike.

Kim  -  2020-12-20 09:01:49
Prikken over iet er efter min mening at koge saften ind til en sirup. Smagen bliver på den måde langt mere intens.

Michael Jensen   -  2020-12-19 14:58:04
Michael Jensen 19-12-2020 God opskrift bruger den ofte men til jul kommer jeg lidt held kanel , nillker og appelsin i og før den blev serveret lidt andefedt. super læggert

Maybritt  -  2020-12-12 11:19:07
Der skal mere sukker i, syns jeg

Christian Blohm  -  2020-10-07 15:11:29
Den helt rigtige rødkål - både til jul og iøvrigt.... Har lavet denne i mange år og min svigersøn der ellers ikke kan lide rødkål - elsker denne ! NB : selvfølgelig skal der fedt i, for at gøre den “blank” - hvis du ikke lige har noget andefedt - så tilsæt lidt andeboullion (OSCAR) rørt op i kogende vand - UHM

Norma Frøsig   -  2019-10-18 16:53:14
Altid vellykket rødkål bruger altid denne opskrift har lige syltet til familien og køber ikke rødkål på glas mere hjemme syltning er nr 1 .rigtig god smag 😀👍🏻

Jette j.  -  2019-01-19 01:11:34
Jeg laver rødkålen med røde løg, portvin, rødvin, Bouillon, appelsinsaft og himbærgelé.

Lotte  -  2018-12-26 19:12:37
Super nem og lækker rødkål. Jeg brugte solbær saft ufortyndet istedet for ribs saft.

Ole j  -  2018-11-07 10:16:23
prøv lige at peppe den op inden servering med saft og kerner fra et granat æble det giver en fin smag og lidt at tygge i , hvis du har hele frosne ribs så er det også fin med et par håndfulde lige før servering skal lige varmes op

Jette johnsen  -  2018-01-17 14:14:24
Den bedste rødkål jeg har smagt. Laver altid en stor portion og fryser det, har aldrig haft problemer med det😉.

Evi Nielsen   -  2017-12-18 19:52:29
Kan se der er flere der skriver om frysning, det kan da bare hældes på glas med lidt atamom ,lige som man gør med rødbeder. Osv.

René Lundsgaard  -  2016-12-24 14:44:48
Prøv med honning i stedet for sukker, giver et fantastisk blankt udtryk og en helt fabelagtig smag.

Nem og god opskrift smør kan byttes til olie og ande fedt bedst kh Anders eigen. Glædelig jul   -  2016-12-23 08:55:19
Lækre sager

Pia  -  2016-12-05 17:02:28
Jeg mener helt sikker at det/den er fryseegnet. Vi er 2 og jeg koger normalt et helt rødkål af gangen og pakker det så i 2personsposer i fryseren - helt perfekt

  -  2016-11-06 11:29:02
Jeg har haft frosset rødkålen uden problemer, men uden "saften". Efter optøning varmes rødkålen med frisk ribs, solbær eller hyldebærsaft.

Elisabeth Price  -  2016-03-09 04:06:54
En god, praktisk opskrift, som man self kan lave om på efter smag og de lokale muligheder. Vi har ingen ribs her i St Louis, så jeg bruger tranebaersaf og tilsaetter et aeble. Hjemme brugte vi fedtet fra flaeskestegen, og krydrede med en kanelstang,nogle nelliker og et par laurbaerblade, og vi kunne godt lide at bruge rødbedeeddike til at fordybe farven og give lidt sødme, da der endelig ikke måtte kommes hvidt sukker i. Når man har den rigtige fremgangsmåde kan man let finde frem til de game familie variationer.

  -  2016-02-18 22:28:42
Den brune farin giver også en let karamelagtig smag. Hvorfor fryse den, skold et par glas og smid den på, den holder i årevis i skabet, ganske som hjemmelavet syltetøj. Julemodellen skal have kanel, nelliker, laurbærblade .... :)

  -  2015-12-22 15:27:10
Prøv at skifte det hvide sukker ud med brun farin. Det giver en super flot mørk farve.

Per  -  2015-12-19 18:01:05
God opskrift Prøv med en presset sød appelsin, det er godt.

Rikke  -  2015-12-14 20:43:19
Hvilke eddike skal der bruges

  -  2015-12-14 14:23:58
Super rødkål ungerne elsker den

Dorthe  -  2015-12-07 19:04:03
Der står den ikke er frysegnet 😀men jeg har tit frossen den ned med godt resultat

Amine  -  2015-12-06 19:32:45
Tilsatte et par kanelstænger, nelliker og laverbærblade. Ellers dejlig opskrift!

.  -  2015-12-05 06:39:56
Hvis man putter rødkålen på patentglas skyllet med atamon, kan det holde sig meget længere. Mange uger og nok også måneder.

Susann  -  2015-11-14 11:47:15
Prøv at søde med honning, gerne med rosmarin i. Giver en fin smag

Ulla Nielsen  -  2015-11-11 20:22:35
Jeg vil også gerne vide hvor længe det kan holde sig i et sylteglas i køleskabet?

S.R.J.N  -  2015-11-02 16:16:36
Hejsa hvor længe kan det holde sig i et sylte glas????? på forhånd tak

Keld   -  2015-11-01 12:58:47
Hvad med en kanel stang, kom man ikke det i i gamle dage.. Ved juletid

Henrik  -  2015-10-13 15:50:02
Selvfølgelig kan rødkål fryses. Prøv at tilsæt lidt revet/snittet æble og hakket trænebær.

Henrik  -  2015-10-13 15:48:14
Prøv at tilsæt lidt æbler og blændet tranebær

Beate  -  2014-12-23 21:49:29
Glimrende rødkål. Er taget lige ud af Frk. Jensens Kogebog. Kan sagtens fryses. Ribssaft kan med fordel erstattes af hyldebærsaft (ikke fra Frk. Jensen).

Karin  -  2014-12-22 16:38:56
Tilsatte friske ribs, super, også velegnet til nedfrysning.

  -  2014-12-22 13:07:04
Prøv at komme nogle stykker æbler i

Anne   -  2014-12-17 11:35:27
Hvorfor kan den ikke fryses? Jeg har altid lavet meget rødkål, hvorefter jeg lagt det i fryseren.

Helle C.  -  2014-12-16 18:18:39
Super god opskrift, lige som vor mor lavede det

Heidi  -  2014-12-14 16:58:29
Tilsatte lidt ekstra sukker. Ellers super fin opskrift.

Hanne E. H.  -  2014-11-21 10:06:58
god opskrift.. tilpas sødme.. Kan anbefales